Aan wie vertrouwt u uw woning toe?

“Kleur en licht zijn de meest cruciale elementen voor een geslaagd interieur”, zegt Erwin De Bruijne, zaakvoerder. Zijn ogen glanzen als hij vol vuur vertelt over de uitdaging die elke klant met zich meebrengt. “Al 20 jaar haal ik de essentie in mensen naar boven, om er daarna vorm, kleur en textuur aan te geven in hun woning. Dat lukt alleen als je met hart en ziel leeft voor de stiel . Want dat is het, echt vakmanschap. Zonder hoogdravend te zijn, durf ik zeggen dat niet iedereen het talent bezit om een stijl te creëren die volledig overeenstemt met iemands karakter. Nochtans ligt precies daar de tevredenheid van onze klanten.”

Succes maak je niet alleen

Erwin De Bruijne runt de zaak niet alleen. Hilde, zijn echtgenote, staat al die tijd al aan zijn zijde als inspiratiebron en pragmatisch opvolger van de dossiers. “Ik ben ervan overtuigd dat onze beide karakters onze zaak uniek maken. Maar één ding hebben we gemeen: wij zijn pas tevreden als onze klant dat ook is.”
Erwin en Hilde werken een compleet interieurconcept voor u uit, helpen u met de keuze van kleuren in verf of behang en gaan samen met u op zoek naar de meest geschikte materialen. Kortom, hier krijgt u professioneel interieuradvies op maat. Bovendien laat het team uw woning perfect in orde achter na uitvoering van de werken. Zodra u bekomen bent van het adembenemend mooie resultaat, kunt u zorgeloos genieten van uw échte thuis.

Uw comfort en smaak zetten de toon. Wij zorgen voor de perfecte uitwerking op maat.

Wenst u met ons samen te werken? Contacteer ons via 050 60 69 80

of maak een afspraak op info@debruijnedecoratie.be