Voor elke voet de perfecte ondergrond

Interieurvormgeving is één en al emotie. U voelt zich in uw slaapkamer helemaal anders dan pakweg in de keuken. Om maximaal aan die specifieke sfeer bij te dragen is de keuze van uw vloerbekleding zo belangrijk. Bij De Bruijne Decoratie vindt u voor elke kamer tal van mogelijkheden.

Zacht en warm

Wilt u het knus en houdt u ervan blootvoets te lopen? Dan vindt u vast uw gading in het ruime gamma kamerbreed tapijt van De Bruijne. U kiest uit verschillende kleuren, diktes en patronen zodat iedere stap u diepe voldoening schenkt.
Bent u eerder op zoek naar een leuk los tapijt? Dan hebben we zeker ook iets dat u aanspreekt. Bepaal uw stijl en maak een statement dankzij kleur, textuur of formaat.

Stevig en sterk

Sommige kamers in huis vragen om een stevige, slijtvaste vloerbekleding. In dat geval geven ons superieur parket en laminaat het ideale antwoord op uw vraag. Verkrijgbaar in talloze afwerkingstechnieken, legpatronen, plankformaten en houtsoorten. Ze dragen bij aan uw hoogst persoonlijke en stijlvolle inrichting.
Dat geldt trouwens ook voor het laminaat. Haast niet te onderscheiden imitaties van uiteenlopende houtsoorten zijn voorhanden. Of ga voor een beton- of steenlook zonder het koude aanvoelen.

Anti-allergeen en stootvast

Bent u gevoelig voor allergieën? Of bekijkt u vloerbekleding vooral praktisch? Dan zijn PVC-, vinyl- of linoleumvloeren misschien iets voor u. Hun sterkste troeven zijn het gemak in onderhoud en hun slijtvast karakter. Ze kunnen tegen een stootje en zijn daarom ideaal voor ruimtes met veel beloop of woningen waar kinderen en/of huisdieren wonen.

Bij De Bruijne staan we klaar met professioneel advies om u op maat verder te helpen. Contacteer ons of kom langs in onze showroom!

Uw comfort en smaak zetten de toon. Wij zorgen voor de perfecte uitwerking op maat.

Wenst u met ons samen te werken? Contacteer ons via 050 60 69 80

of maak een afspraak op info@debruijnedecoratie.be